Kan vi blive bedre til at forbruge og spise bæredygtigt?

Aktivering/involvering

KL.-
|

Torsdag den 15. juni 2023

Snak og smag - fremtidens mad i dialog med nOmy og elever fra madlavningsuddannelser

Mere om

Elever fra Hotel- og Restaurationsskolen, FGU Midt- og Østsjælland Mad & Ernæring og FGU Hovedstaden Øko Gastronomi laver canapeer, der skal vise hvordan vi kan blive bedre til at forbruge lokalt, bruge mest muligt af råvaren, de mest ernæringsrigtige råvare, og derudover benytte de råvare der trækker mindst på klodens ressourcer.

Deltagere

Jonas Cronqvist, Kok, nOmy group aps

Arrangører

2030beyond

Detaljer

Sprog
Dansk
Underholdning
Nej
Livestream
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge
Nej
Kørestolstilgængelig
Nej

Tema

Fødevarer og madkultur