Andet
Torsdag den 12. juni 2025
Vi inviterer til åbent skib hos det pelagiske fiskeri og Musholm Fiskeopdræt
Mere om
Vores sild og makrel kommer fra det pelagiske fiskeri, der fisker skånsomt på store dybder. Og der fiskes flere arter, som vi med fordel kunne lære at spise mere af som fx briesling. I Danmark opdrætter vi regnbueørred i høj kvalitet, der understøtter det stigende behov efter flere spisefisk, uden at skulle fiske mere. Og opdræt af fisk er langt mere klimaeffektivt end andre animalske fødevareproduktioner. Kom ned forbi og bliv klogere på pelagisk fiskeri og fiskeopdræt. Hvordan bliver silden fanget? Kan vi blive ved at spise fisk? Er det bæredygtigt at opdrætte fisk? Det er alle gode eksempler på spørgsmål der kan indlede til gode samtaler.
Deltagere
Teis Volstrup, Public Affairs- og kommunikationsansvarlig, Musholm
Thorbjørn Harkamp, Vice-direktør, Musholm
Maren Lyngsgaard, Havbiolog, WSP Danmark
Mikkel Wejdemann, Gastronomisk konsulent, MadMikkel
Esben Sverdrup-Jensen, CEO, Danmarks Pelagiske Producentorganisation
Arrangører
Danmarks Pelagiske Producentorganisation
Musholm A/S
Detaljer
Tema
Fødevarer og madkultur
Sekundært Tema
Klima, miljø, natur og energi
Hjemmeside
https://musholm.com/