Åbent skib

Andet

KL.-
|

Torsdag den 12. juni 2025

Vi inviterer til åbent skib hos det pelagiske fiskeri og Musholm Fiskeopdræt

Mere om

Vores sild og makrel kommer fra det pelagiske fiskeri, der fisker skånsomt på store dybder. Og der fiskes flere arter, som vi med fordel kunne lære at spise mere af som fx briesling. I Danmark opdrætter vi regnbueørred i høj kvalitet, der understøtter det stigende behov efter flere spisefisk, uden at skulle fiske mere. Og opdræt af fisk er langt mere klimaeffektivt end andre animalske fødevareproduktioner. Kom ned forbi og bliv klogere på pelagisk fiskeri og fiskeopdræt. Hvordan bliver silden fanget? Kan vi blive ved at spise fisk? Er det bæredygtigt at opdrætte fisk? Det er alle gode eksempler på spørgsmål der kan indlede til gode samtaler.

Deltagere

Teis Volstrup, Public Affairs- og kommunikationsansvarlig, Musholm

Thorbjørn Harkamp, Vice-direktør, Musholm

Maren Lyngsgaard, Havbiolog, WSP Danmark

Mikkel Wejdemann, Gastronomisk konsulent, MadMikkel

Esben Sverdrup-Jensen, CEO, Danmarks Pelagiske Producentorganisation

Arrangører

Danmarks Pelagiske Producentorganisation

Musholm A/S

Detaljer

Sprog
Dansk
Underholdning
Nej
Livestream
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge
Nej
Kørestolstilgængelig
Nej

Tema

Fødevarer og madkultur

Sekundært Tema

Klima, miljø, natur og energi