Underholdning/performance
Torsdag den 12. juni 2025
En spændende og lærerig session, hvor to politikere dyster i at lave det lækreste mad med dåsefisk
Mere om
Arrangementet, ”Hav på dåse – Prepping og forsyningssikkerhed”, vil vise, hvordan dåsefisk kan bruges som en nem, lækker og sund ingrediens i vores daglige kost. Også når krisen kradser. De to politikere vil hver især præsentere deres kreative bud på smørrebrød baseret på dåsefisk og lækker tilbehør, mens de diskuterer vigtigheden af at være forberedt på nødsituationer, hvilken rolle fødevarer fra havet spiller i national forsyningssikkerhed. Publikum vil få mulighed for at smage på de forskellige smørrebrød og stemme på deres favorit. Dette event kombinerer på en uformel og hyggelig måde madlavning, konkurrence og vigtige samtaler om forsyningssikkerhed, bæredygtighed, velsmag og beredskab. Kom og få inspiration til at bruge fiskekonserves på nye måder og lær mere om, hvordan du og vi som kand kan være bedre forberedt på fremtiden - uden at gå på kompromis med store smagsoplevelser - Det skal nemlig smage godt at være parat!
Deltagere
Teis Volstrup, Public Affairs- og kommunikationsansvarlig, Musholm
ModeratorFrank Erichsen, TV-vært og forfatter, Selvstændig
Torsten Schack Pedersen, Minister for samfundssikkerhed og beredskab, Venstre
Mikkel Wejdemann, Gastronomisk konsulent, MadMikkel
Arrangører
Danmarks Pelagiske Producentorganisation
Musholm A/S
Detaljer
Tema
Fødevarer og madkultur
Sekundært Tema
Forsvarspolitik
Hjemmeside
https://musholm.com/