Cook Up om fisk og ligestilling

Underholdning/performance

KL.-
|

Torsdag den 12. juni 2025

Kom og hør hvordan vi kan give kvinder i fiskeri- og akvakultur et skub i den rigtige retning.

Mere om

På arbejdsskibet Mari inviterer vi til Cook-Up, som er en dyst i at lave lækkert smørrebrød med fisk. Udover, at der løbende vil være en samtale omkring fisk og bæredygtighed samt gode tips til gourmet fra vores gastronom Mikkel Wejdemann, vil vi også sætte spotlight på kvinder i fiskeri- og akvakultur. Her er kvinder nemlig ikke kun underrepræsenteret, men også usynlige for det arbejde de faktisk laver. De er stort set manglende i de øverste lederlag og findes oftest i arbejdet omkring forarbejdning, salg, miljøarbejde og administration. Deltagere skal dyste i madlavning, og som bonus kan rigtige svar på spørgsmål om ligestilling undervejs, udløse særligt lækre ingredienser der kan booste den færdige ret fra havet.

Deltagere

Maren Lyngsgaard, Havbiolog, WSP Danmark

Moderator

Mikkel Wejdemann, Gastronomisk konsulent, MadMikkel

Nina Groes, Direktør, stifter, Divérs

Pernille Erichsen, Underdirektør, Ledelse og virksomhedsudvikling, DI

Arrangører

Danmarks Pelagiske Producentorganisation

Musholm A/S

Detaljer

Sprog
Dansk
Underholdning
Nej
Livestream
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge
Nej
Kørestolstilgængelig
Nej

Tema

Ligestilling, køn og minoriteter

Sekundært Tema

Fødevarer og madkultur