Underholdning/performance
Torsdag den 12. juni 2025
Kom og hør hvordan vi kan give kvinder i fiskeri- og akvakultur et skub i den rigtige retning.
Mere om
På arbejdsskibet Mari inviterer vi til Cook-Up, som er en dyst i at lave lækkert smørrebrød med fisk. Udover, at der løbende vil være en samtale omkring fisk og bæredygtighed samt gode tips til gourmet fra vores gastronom Mikkel Wejdemann, vil vi også sætte spotlight på kvinder i fiskeri- og akvakultur. Her er kvinder nemlig ikke kun underrepræsenteret, men også usynlige for det arbejde de faktisk laver. De er stort set manglende i de øverste lederlag og findes oftest i arbejdet omkring forarbejdning, salg, miljøarbejde og administration. Deltagere skal dyste i madlavning, og som bonus kan rigtige svar på spørgsmål om ligestilling undervejs, udløse særligt lækre ingredienser der kan booste den færdige ret fra havet.
Deltagere
Maren Lyngsgaard, Havbiolog, WSP Danmark
ModeratorMikkel Wejdemann, Gastronomisk konsulent, MadMikkel
Nina Groes, Direktør, stifter, Divérs
Pernille Erichsen, Underdirektør, Ledelse og virksomhedsudvikling, DI
Arrangører
Danmarks Pelagiske Producentorganisation
Musholm A/S
Detaljer
Tema
Ligestilling, køn og minoriteter
Sekundært Tema
Fødevarer og madkultur
Hjemmeside
https://musholm.com/