Debat
Torsdag den 12. juni 2025
Vi skal spise mere fra planteriget. Men hvad kan planterne bidrage med, og hvor er begrænsningerne?
Mere om
Vi skal spise mere fra planteriget. Men hvad kan planterne egentligt? Vi stiller i denne debat skarpt på, hvad planterne kan – og ikke kan – når det kommer til ernæring, smag, præsentation, præferencer og praktiske udfordringer mm. Hvad er fordelene ved planterne? Og er der noget, vi ikke kan få fra planterne, som skal suppleres med noget animalsk? Og hvad gør vi, når de grøntsager, frugter og bær, som vi foretrækker, ikke er i sæson i Danmark? Vi sætter planterne i fokus og får perspektiv fra både teori og praksis, når en kok giver et bud på en ret med masser af planter, der præsterer på både ernæring, smag og look. Kom og smag en planterig ret og få et nyt perspektiv på, hvordan flere planter kan integreres i hverdagens måltider. Debatten modereres af forbrugerekspert og vært for SAMMEN OM MAD-scenen, Anne Glad.
Deltagere
Anne Glad, Livsstilsekspert, Anne Glad
ModeratorBritta Surland, Kok i Arlas inspirationskøkken, Arla
Kirstine Hartvig Mahler, Enhedschef, Fødevarestyrelsen
Bente Svane, Chefkonsulent, Plantebaserede Fødevarer, SEGES Innovation
Magnus Laier Sonne, Produktudvikler & kok, Smage-Compagniet, Lokale Rødder APS
Arrangører
Landbrug & Fødevarer
Madkulturen
SEGES Innovation
Lokation
E15 - Sammen om mad
Detaljer
Tema
Fødevarer og madkultur
Hjemmeside
https://madkulturen.dk