Debat
Torsdag den 12. juni 2025
Sådan forbereder vi os, hvis forsyningskæden svigter i fremtiden.
Mere om
Vi taler meget om klimakrise, forsyningskrise og råvarekrise – men hvad betyder det egentlig for den mad, vi sætter på bordet i fremtiden? Hvad skal vi spise, hvis forsyningskæder bryder sammen, og vi ikke længere kan tage kaffe, kakao, appelsiner eller oliven for givet? Hvilke råvarer vil stadig være tilgængelige – og hvilke nye må vi lære at dyrke og spise? I denne debat stiller vi skarpt på fremtidens fødevarer, alternative afgrøder, nye dyrkningsmetoder og forbrugerens rolle i det hele. Vi sætter fokus på bæredygtighed, ansvarlighed og innovation – og undersøger, hvordan både producenter og forbrugere kan tage ansvar og finde løsninger, før kriserne rammer hårdt.
Deltagere
Judith Kyst, Direktør, Madkulturen
ModeratorJudith Kyst, Direktør, Madkulturen
ModeratorJudith Kyst, Direktør, Madkulturen
ModeratorMikkel Aarø-Hansen, Generalsekretær, WWF Verdensnaturfonden
Anne Louise Dannesboe Nielsen, Institutleder, Institut for Fødevarer, AU Technical Sciences
Mikkel Hansen, Postdoc, DTU Fødevareinstituttet
Christian Boas Linde, Direktør, JDE Coffee
Christian Boas Linde, Direktør, JDE Coffee
Arrangører
Fødevareforbundet NNF
Fødevareforbundet NNF
Fødevareforbundet NNF
Fødevareforbundet NNF
Fødevareforbundet NNF
DI Fødevarer
DI Fødevarer
Lokation
E15 - Sammen om mad
Detaljer
Tema
Fødevarer og madkultur