Hvad skal vi spise, hvis forsyningskæden knækker?

Debat

KL.-
|

Torsdag den 12. juni 2025

Sådan forbereder vi os, hvis forsyningskæden svigter i fremtiden.

Mere om

Vi taler meget om klimakrise, forsyningskrise og råvarekrise – men hvad betyder det egentlig for den mad, vi sætter på bordet i fremtiden? Hvad skal vi spise, hvis forsyningskæder bryder sammen, og vi ikke længere kan tage kaffe, kakao, appelsiner eller oliven for givet? Hvilke råvarer vil stadig være tilgængelige – og hvilke nye må vi lære at dyrke og spise? I denne debat stiller vi skarpt på fremtidens fødevarer, alternative afgrøder, nye dyrkningsmetoder og forbrugerens rolle i det hele. Vi sætter fokus på bæredygtighed, ansvarlighed og innovation – og undersøger, hvordan både producenter og forbrugere kan tage ansvar og finde løsninger, før kriserne rammer hårdt.

Deltagere

Judith Kyst, Direktør, Madkulturen

Moderator

Judith Kyst, Direktør, Madkulturen

Moderator

Judith Kyst, Direktør, Madkulturen

Moderator

Mikkel Aarø-Hansen, Generalsekretær, WWF Verdensnaturfonden

Anne Louise Dannesboe Nielsen, Institutleder, Institut for Fødevarer, AU Technical Sciences

Mikkel Hansen, Postdoc, DTU Fødevareinstituttet

Christian Boas Linde, Direktør, JDE Coffee

Christian Boas Linde, Direktør, JDE Coffee

Arrangører

Fødevareforbundet NNF

Fødevareforbundet NNF

Fødevareforbundet NNF

Fødevareforbundet NNF

Fødevareforbundet NNF

DI Fødevarer

DI Fødevarer

Detaljer

Sprog
Dansk
Underholdning
Nej
Livestream
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge
Nej
Kørestolstilgængelig
Ja

Tema

Fødevarer og madkultur