Fra Kenya til Jægerspris: Bæredygtig Cook-along

Aktivering/involvering

KL.-
|

Torsdag den 12. juni 2025

Cook-along med Baunehøj Efterskole: Mad som bro mellem Danmark og Kenya

Mere om

Kom med til et spændende interaktivt cook-along event, faciliteret af Jonas Cronqvist fra nOmy Group. Her vil elever fra Baunehøj Efterskole formidle den viden og de oplevelser, de har fået gennem deres deltagelse i OpEn-projektet "Fra Kenya til Jægerspris – global udvikling via grøn gastronomi", hvor de har haft online udveksling med kenyanske kokkeelever fra Kenya Utalii College. Fokus er på de smags- og kulturfællesskaber, der forbinder Kenya og Danmark, og hvordan vi kan lære af hinandens traditioner og bæredygtige tilgange til mad. Eventet afholdes i samarbejde med FGU Hovedstaden og FGU Midt- og Østsjælland, som også bidrager til dagens kulinariske oplevelser. Vi stiller skarpt på de fælles råvarer, teknikker og værdier, der binder os sammen – og hvordan gastronomi kan skabe bro mellem mennesker på tværs af landegrænser.

Deltagere

Jonas Cronqvist, Kok, nOmy group aps

Moderator

Elever fra FGU Midt- og Østsjælland, Fødevareelever, FGU Midt- og Østsjælland

Elever fra FGU Hovedstaden, Fødevareelever, FGU Hovedstaden

Efterskoleelever Baunehøj Efterskole, Efterskoleelever, Baunehøj Efterskole

Arrangører

2030beyond

OpEn - Udenrigsministeriets Oplysnings- og Engagementspulje

nOmy group

Detaljer

Sprog
Dansk
Underholdning
Nej
Livestream
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge
Nej
Kørestolstilgængelig
Ja

Tema

Fødevarer og madkultur

Sekundært Tema

Klima, miljø, natur og energi