Aktivering/involvering
Torsdag den 12. juni 2025
Cook-along med Baunehøj Efterskole: Mad som bro mellem Danmark og Kenya
Mere om
Kom med til et spændende interaktivt cook-along event, faciliteret af Jonas Cronqvist fra nOmy Group. Her vil elever fra Baunehøj Efterskole formidle den viden og de oplevelser, de har fået gennem deres deltagelse i OpEn-projektet "Fra Kenya til Jægerspris – global udvikling via grøn gastronomi", hvor de har haft online udveksling med kenyanske kokkeelever fra Kenya Utalii College. Fokus er på de smags- og kulturfællesskaber, der forbinder Kenya og Danmark, og hvordan vi kan lære af hinandens traditioner og bæredygtige tilgange til mad. Eventet afholdes i samarbejde med FGU Hovedstaden og FGU Midt- og Østsjælland, som også bidrager til dagens kulinariske oplevelser. Vi stiller skarpt på de fælles råvarer, teknikker og værdier, der binder os sammen – og hvordan gastronomi kan skabe bro mellem mennesker på tværs af landegrænser.
Deltagere
Jonas Cronqvist, Kok, nOmy group aps
ModeratorElever fra FGU Midt- og Østsjælland, Fødevareelever, FGU Midt- og Østsjælland
Elever fra FGU Hovedstaden, Fødevareelever, FGU Hovedstaden
Efterskoleelever Baunehøj Efterskole, Efterskoleelever, Baunehøj Efterskole
Arrangører
2030beyond
OpEn - Udenrigsministeriets Oplysnings- og Engagementspulje
nOmy group
Lokation
C32 - Verdensmålenes Madscene
Detaljer
Tema
Fødevarer og madkultur
Sekundært Tema
Klima, miljø, natur og energi
Hjemmeside
https://www.2030beyond.org/