Aktivering/involvering
Lørdag den 14. juni 2025
Kom forbi og smag, når fødevareelever byder på bæredygtige smagsprøver
Mere om
Fødevareelever fra Hotel- og Restaurantskolen, FGU Midt- og Østsjælland og FGU Hovedstaden inviterer på smagsprøver med bæredygtighed i centrum, udviklet i samarbejde med kok Jonas Cronqvist fra nOmy Group. Eventet er en del af et undervisningsforløb med kobling til elevernes udvekslingstur til Kenya gennem GLOBUS-puljen og sætter fokus på Verdensmål 2 (Stop sult), 12 (Ansvarligt forbrug og produktion) og 13 (Klimaindsats). Gennem lokale og klimavenlige råvarer, fuld udnyttelse af ingredienserne og ernæringsbevidste valg viser eleverne, hvordan maden kan være en del af løsningen på globale udfordringer. Deltagerne kan smage med, blive inspireret og få et indblik i, hvordan unge arbejder med fødevarer, bæredygtighed og global udvikling – både lokalt og i internationalt samarbejde
Deltagere
Elever fra FGU Midt- og Østsjælland, Fødevareelever, FGU Midt- og Østsjælland
Elever fra FGU Hovedstaden, Fødevareelever, FGU Hovedstaden
Elever fra Hotel- og Restaurantskolen, Kokkeelever, Hotel- og Restaurantskolen
Arrangører
2030beyond
GLOBUS-puljen
nOmy group
Lokation
A21 - Ungdommens Plads
Detaljer
Tema
Fødevarer og madkultur
Sekundært Tema
Klima, miljø, natur og energi
Hjemmeside
https://www.2030beyond.org/