Smag på fremtidens bæredygtige mad

Aktivering/involvering

KL.-
|

Lørdag den 14. juni 2025

Kom forbi og smag, når fødevareelever byder på bæredygtige smagsprøver

Mere om

Fødevareelever fra Hotel- og Restaurantskolen, FGU Midt- og Østsjælland og FGU Hovedstaden inviterer på smagsprøver med bæredygtighed i centrum, udviklet i samarbejde med kok Jonas Cronqvist fra nOmy Group. Eventet er en del af et undervisningsforløb med kobling til elevernes udvekslingstur til Kenya gennem GLOBUS-puljen og sætter fokus på Verdensmål 2 (Stop sult), 12 (Ansvarligt forbrug og produktion) og 13 (Klimaindsats). Gennem lokale og klimavenlige råvarer, fuld udnyttelse af ingredienserne og ernæringsbevidste valg viser eleverne, hvordan maden kan være en del af løsningen på globale udfordringer. Deltagerne kan smage med, blive inspireret og få et indblik i, hvordan unge arbejder med fødevarer, bæredygtighed og global udvikling – både lokalt og i internationalt samarbejde

Deltagere

Elever fra FGU Midt- og Østsjælland, Fødevareelever, FGU Midt- og Østsjælland

Elever fra FGU Hovedstaden, Fødevareelever, FGU Hovedstaden

Elever fra Hotel- og Restaurantskolen, Kokkeelever, Hotel- og Restaurantskolen

Arrangører

2030beyond

GLOBUS-puljen

nOmy group

Detaljer

Sprog
Dansk
Underholdning
Nej
Livestream
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge
Nej
Kørestolstilgængelig
Ja

Tema

Fødevarer og madkultur

Sekundært Tema

Klima, miljø, natur og energi