Debat
Torsdag den 12. juni 2025
Deltag i debatten om, hvordan vi understøtter innovation på madspildsområdet.
Mere om
Madspildstænketanken ONE\THIRD sætter med debatten ”Innovative løsninger til at bekæmpe madspild” fokus på potentialer i at mindske madspild ved at understøtte innovation på madspildsområdet med perspektiver om bl.a. succeshistorier, samarbejdspotentialer, rammevilkår, investeringsmuligheder og fremtidsperspektiver.
Deltagere
Heidi Boye, O\T-bestyrelsesmedlem og madspildsekspert, Selvstænding
ModeratorLars Horsholt Jensen, Chef for Startup & Innovation, EIFO
Nichlas Saul, Stifter og direktør, FoodOp
Ken Vanhoegaerden, Landechef, Too Good To Go
Anne Christine Steenkjær Hastrup, Centerchef, Bioressourcer, Teknologisk Institut
Arrangører
Tænketanken One/Third
Lokation
G20 - BIOloungen
Detaljer
Tema
Fødevarer og madkultur
Hjemmeside
https://www.onethird.dk