Debat
Torsdag den 12. juni 2025
Hvad i alverden skal vi dyrke og spise? Og hvorfor det betyder noget?
Mere om
De økologiske kriser er kalejdoskopiske. De er substantielle og eksistentielle, de er mellemmenneskelige og mere-end-menneskelige på en og samme tid. Midt imellem forsyningssikkerhed, den sjette store massedød, sjæleblindhed og det forsvindende lille udbud af dansk frugt og grønt, kolliderer kriserne i de daglige måltider. Vi undersøger derfor hvordan vi kan vende os mod hinanden, holder hus med naturen og ilte den måske væsentligste samfundsmæssige institution: måltidet. Filosoffen Donna Haraway skriver, at vi har brug for at "blive i besværet". Vi gør forsøget.
Deltagere
Jonas Astrup, Udviklings- og innovationschef, Meyers Madhus
ModeratorJonas Astrup, Udviklings- og innovationschef, Meyers Madhus
ModeratorMads Ejsing, Postdoc, Københavns Universitet
Kasper Fogh, Public affairs-rådgiver og bestyrelsesformand, Rud Pedersen og Madens Folkemøde
Louise Køster, Leder, Rabarbergaarden
Louise Køster, Leder, Rabarbergaarden
Pernille Skipper, Formand, Coop amba
Pernille Skipper, Formand, Coop amba
Arrangører
Politiken
Politiken
Politiken
Politiken
Politiken
Meyers Madhus
Meyers Madhus
Eventet er sponsoreret af: Meyers
Lokation
N13 - Politiken
Detaljer
Tema
Fødevarer og madkultur
Sekundært Tema
Klima, miljø, natur og energi
Hjemmeside
https://pol.dk