Interview/samtale
Torsdag den 12. juni 2025
Fødevarer, kemi og smag: Bliv klogere på, om ultraforarbejdet mad er farligt for dig og din krop?
Mere om
Fødevareindustrien fylder vores mad med kemiske stoffer, så det smager godt og holder længe. Men er det usundt? Og kan det virkelig passe, at både den globale fedmeepidemi og en lang række kroniske livsstilssygdomme skyldes den helt almindelige mad fra fødevareindustrien, som vi køber i supermarkedet? Mød professor Anja Olsen fra Kræftens Bekæmpelse og Politikens sundhedsredaktør Lars Igum Rasmussen og hør alt om alt den ultraforarbejdede mad, vi spiser mere og mere af. Her vil professoren også fortælle, hvad du selv kan gøre, hvis du vil spise og leve sundt.
Deltagere
Lars Igum Rasmussen, Sundhedsredaktør, Politiken
ModeratorLars Igum Rasmussen, Sundhedsredaktør, Politiken
ModeratorLars Igum Rasmussen, Sundhedsredaktør, Politiken
ModeratorAnja Olsen, Professor i livsstil og kræft, Kræftens Bekæmpelse
Anja Olsen, Professor i livsstil og kræft, Kræftens Bekæmpelse
Arrangører
Politiken
Politiken
Politiken
Politiken
Politiken
Lokation
N13 - Politiken
Detaljer
Tema
Sundhed, omsorg og forebyggelse
Sekundært Tema
Fødevarer og madkultur
Hjemmeside
https://politiken.dk/live/