Er ultraforarbejdet mad farligt?

Interview/samtale

KL.-
|

Torsdag den 12. juni 2025

Fødevarer, kemi og smag: Bliv klogere på, om ultraforarbejdet mad er farligt for dig og din krop?

Mere om

Fødevareindustrien fylder vores mad med kemiske stoffer, så det smager godt og holder længe. Men er det usundt? Og kan det virkelig passe, at både den globale fedmeepidemi og en lang række kroniske livsstilssygdomme skyldes den helt almindelige mad fra fødevareindustrien, som vi køber i supermarkedet? Mød professor Anja Olsen fra Kræftens Bekæmpelse og Politikens sundhedsredaktør Lars Igum Rasmussen og hør alt om alt den ultraforarbejdede mad, vi spiser mere og mere af. Her vil professoren også fortælle, hvad du selv kan gøre, hvis du vil spise og leve sundt.

Deltagere

Lars Igum Rasmussen, Sundhedsredaktør, Politiken

Moderator

Lars Igum Rasmussen, Sundhedsredaktør, Politiken

Moderator

Lars Igum Rasmussen, Sundhedsredaktør, Politiken

Moderator

Anja Olsen, Professor i livsstil og kræft, Kræftens Bekæmpelse

Anja Olsen, Professor i livsstil og kræft, Kræftens Bekæmpelse

Arrangører

Politiken

Politiken

Politiken

Politiken

Politiken

Detaljer

Sprog
Dansk
Underholdning
Nej
Livestream
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge
Ja
Kørestolstilgængelig
Ja

Tema

Sundhed, omsorg og forebyggelse

Sekundært Tema

Fødevarer og madkultur