Interview/samtale
Fredag den 13. juni 2025
Få en ultragod start på dagen, når Jesper Vollmer og Hjerteforeningen åbner tv-køkkenet.
Mere om
Ultraforarbejdede fødevarer fylder stadig mere på danskernes tallerkener. De er praktiske, velsmagende, og ofte pakket ind i sundhedsbudskaber som “rig på protein” eller “højt fiberindhold”. Men bag den gode smag og de tillokkende ord gemmer sig ofte en anden sandhed: Højt indhold af fedt, salt og sukker. Tilsætningsstoffer, der får os til at spise mere, end vi har brug for. Og forarbejdningsmetoder, som udpiner fødevarerne for den gode næring. Det er en jungle at navigere i som forbruger, og det udgør en alvorlig sundhedsrisiko for danskerne. Så hvordan skaber vi gennemsigtighed, der gør det let at træffe sunde valg – også når tiden er knap? Mens Jesper Vollmer og Hjerteforeningens direktør, Anne Kaltoft, åbner ballet og laver en god og uforarbejdet morgenmad til alle, inviterer vi Henrik Frandsen, fødevareordfører for Moderaterne, og Claus Krogh, Head of Corporate Affairs hos Lidl, på scenen til en samtale om, hvordan vi giver danskerne bedre muligheder for oplyste og sunde madvalg.
Deltagere
Heidi Frederikke Sigdal, Moderator, By Heidi Frederikke
ModeratorHenrik Frandsen, Fødevareordfører, Moderaterne
Claus Krogh, Head of Communications and CSR, Lidl Danmark
Anne Kaltoft, Adm. direktør, Hjerteforeningen
Jesper Vollmer, Kok, Klub Vollmer
Arrangører
Hjerteforeningen
Eventet er sponsoreret af: Hjerteforeningen
Lokation
K17 - Advice
Detaljer
Tema
Fødevarer og madkultur
Sekundært Tema
Sundhed, omsorg og forebyggelse
Hjemmeside
https://adviceagency.com/