Bemærk at programmet løbende opdateres
Torsdag d. 12. juni
Hvad skal vi spise, hvis forsyningskæden knækker?
Sådan forbereder vi os, hvis forsyningskæden svigter i fremtiden.
Arrangører
Fødevareforbundet NNF, Fødevareforbundet NNF, Fødevareforbundet NNF, Fødevareforbundet NNF, Fødevareforbundet NNF, DI Fødevarer, DI Fødevarer
E15 - Sammen om mad
Skolemad på finansloven
Hvordan tager vi hensyn til både ernæring og smag, når det gælder skolemad?
Arrangører
Madkulturen, Madkulturen, Mejeriforeningen, Mejeriforeningen
E15 - Sammen om mad
Planter på menukortet
Vi skal spise mere fra planteriget. Men hvad kan planterne bidrage med, og hvor er begrænsningerne?
Arrangører
Landbrug & Fødevarer, Landbrug & Fødevarer, Landbrug & Fødevarer, Landbrug & Fødevarer, Landbrug & Fødevarer, Madkulturen, Madkulturen, SEGES Innovation
E15 - Sammen om mad
Klimamærket – flytter det forbrugernes vaner?
Vil klimamærket ændre vores indkøb – eller blot gå tabt i mængden?
Arrangører
Mærkevareleverandørerne, Mærkevareleverandørerne, De Samvirkende Købmænd, DSK, De Samvirkende Købmænd, DSK
E15 - Sammen om mad
Hvor er de danske grøntsager?
I Danmark kommer 75% af frugt og grønt fra udlandet. Hvorfor kan vi ikke producere det selv?
Arrangører
Madkulturen, Madkulturen, Fødevarestyrelsen, Fødevarestyrelsen
E15 - Sammen om mad
Ultraforarbejdede fødevarer: craving eller convenience?
Nemt, bekvemt og billigt. Hvad er ultraforarbejdede fødevarer? Og hvad betyder de for vores sundhed?
Arrangører
Novo Nordisk Fonden, Novo Nordisk Fonden, Novo Nordisk Fonden, Novo Nordisk Fonden, Novo Nordisk Fonden, Madkulturen, Madkulturen, DI Fødevarer, DI Fødevarer
E15 - Sammen om mad